Minggu, 17 Maret 2013

Family Mate

8 Maret 2013
Baru sempet nge-postingin hari ini guys hihi.. but, i like this moment and I Love My Family so much they are my everything for me :)
FRIDAY!! This day to quality time with my beloved uncle. He is Taufiqqurrahman, I assume his my second father hihi :p
Jum'at ini aku dan keluargaku makan malam di salah satu tempat makanan favorit kami, this is it KAMPUNG LAUT 
This is a great dinner for my family and I,, tanpa banyak cekcok, this is our photos at Kampung Laut :) Have a great dinner u guys...

My Uncle, my sister (Fara), my brother (Habib) and Me


This is our lovely menu in this night "Kepiting Saus Pedas"
 

  
Our second menu in this night, this is "Blackberry Juice and Iga Bakar"
Blackberry Juice is recommend for u :* yummyyy
Keliatan banget tuh kentangnya uda diambil :D sapa lagi kalo bukan Fara yang ngambil hihi


Inilah saat dimana aku dan Habib bener-bener ngrasain lapar,dan inilah moment ketika kita ngrebutin daftar menu haha :D but, dengan narsisnya aku ikut ngeksis ketika Fara take photo :) thanks my Fara u can get the best moment :*

Habib n Me

Thank to my beloved sister (Fara) for this photo shoot :) Adorable!!

Me

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar